Menu Close

Atvirukų iš Amerikos paroda

Kiekvienas žmogus, be išimties, naudojasi galimybe imti tai, ką duoda gyvenimas. Kūrybinė laisvė suteikia jų gyvenimui prasmę, išryškina plačią dvasinių vertybių skalę ar nusiraminimą po ilgų ir pilnų iššūkių darbo valandų.

Laikas nuo laiko vis pagalvodavau apie savo darbovietės bendruomenės narių kolekcijų, kūrybinių darbų parodos surengimą. Žinojau, kad darbuotojai po darbų mielai imasi pamėgtos kūrybinės veiklos realizavimo. Ilgai nelaukus, šia savo idėja pasidalinau su kolegomis. Keletas bendradarbių iškart pritarė mano minčiai ir pažadėjo dalyvauti parodoje. Esu nuoširdžiai dėkinga visiems bendruomenės nariams, atsiliepusiems į mano kvietimą dalyvauti parodose ir džiuginti bendruomenės narius savo darbais ir kolekcijomis, kurios nereikalauja papildomo finansavimo, didina tėvų įsitraukimą, skatina bendruomeniškumą.

Šiuo metu veikia atvirukų iš Amerikos paroda, kurią organizavo mokyklos direktorė. Kodėl būtent atvirukai, nes juose būna surašyti patys šilčiausi ir nuoširdžiausi palinkėjimai. Pasigrožėkime.

Skip to content