Menu Close

2014-09-19 Olimpinis jungčių projektas

OLIMPINIS JUNGČIŲ PROJEKTAS SU IKIMOKYKLINĖMIS ĮSTAIGOMIS L/D “LAKŠTINGALĖLĖ” “SAULUTĖ” “PAKALNUTĖ” – GĖLIŲ PAGAL OLIMPINES SPALVAS LANKSTYMAS

2014 m. rugsėjo 19 dieną į mokykla sugužėjo trijų lopšelių darželių priešmokyklinukai. Juos mokyklos kieme pasitiko olimpinio ugdymo grupės nariai mokytoja Gintarė Vinciūnienė, pavaduotoja ugdymui Jolita Skeirienė ir direktorė. Kiekvieno  darželio priešmokyklinukams  atskirai buvo  papasakota apie olimpinius žiedus, kad Olimpinėje vėliavoje pavaizduoti 5 skirtingų spalvų žiedai baltame fone. Baltas fonas simbolizuoja taiką Olimpinių žaidynių metu, o žiedai – penkis žemynus: Australiją ir Okeaniją, Aziją, Afriką, Europą, Ameriką. Žiedai išdėstyti dviem eilėmis griežtai nurodyta tvarka: mėlyna, geltona, juoda, žalia, ir raudona. Žemėlapyje pademonstravo žemynus.

Po sutikimo mokyklos kieme, 3-4 klasių mokytojos pakvietė vaikus į savo klases. Ten jų laukė mokiniai ir paruoštos priemonės dailės ir technologijų pamokoje. Vaikai kartu su vyresniais mokiniais lankstė gėles pagal olimpinių žiedų spalvas.

Po pamokos mokyklos kiemas pasipuošė olimpinių žiedų spalvų gėlėmis.

Parengė  mokyklos direktorė Birutė Prasauskienė

Skip to content