Menu Close

2014-12-04 2a klasė – sveikatingiausia mokyklos klasė

2014m. gruodžio  2d. Jonavos KC didžiojoje salėje vyko mokyklos projekto ,,Dek, olimpine ugnele” uždarymo šventė, kurios  metu  2A klasė buvo  apdovanota  mokyklos Sveikatingiausios  klasės diplomu. Mokyklos prizas – diena sporto ir pramogų centre  ,,Ridikiukas”.

Vykdant  sveikatos stiprinimo programą ,,Būsiu sveikas” Jonavos pradinėje mokykloje  buvo organizuotas Sveikatiados klasės konkursas, kuris vyko visus  mokslo metus. Konkurso tikslas : išrinkti mokyklos sveikatingiausią klasę, skatinti  klasių bendruomenes stiprinti  savo sveikatą bei gilinti žinias apie sveiką gyvenseną. Klasių veikla buvo vertinama pagal sutartus ,,Sveikatiados klasės” pastangų vertinimo  kriterijus,  skiriami taškai.

2A klasė surinko 159 taškus ir tapo konkurso nugalėtoja. Džiaugiamės, kad  mūsų klasės bendruomenė per visus metus  daugiausia sportavo, aktyviai dalyvavo klasės , mokyklos ir rajono renginiuose. Tėveliai netradicinėse erdvėse vedė pamokas apie sveikatą.  Aktyvūs buvo  visi  mokiniai ir jų tėveliai.

2A klasės mokiniai labai dėkoja savo tėveliams už tai, kad jie  drauge  sportavo ir dalyvavo  visuose renginiuose.

Dėkojame mokyklai už  įsteigtą  įspūdingą  prizą. Diena ,,Ridikiuke”mums padovanojo daug teigiamų emocijų, uždegė dar didesnį norą aktyviai  sportuoti ir sveikai gyventi.

 

Parengė 2A klasės mokytoja Odeta Balckienė

Skip to content