Menu Close

2015-09-22 Konkursas “Olimpinė karta” tęsiasi

Projektas tęsiasi ir rudenį. 2015-09-22 vyko iškilmingas atidarymas. Olimpinio ugdymo koordinatorė mokytoja Gintarė Vinciūnienė įžiebė olimpinę ugnį. Mokyklos olimpinis  talismanas „Voveriukas“ ketvirtokas Gaudvydas Bielo-Petravičius ir pirmokas Naglis Kisielius nešė mokyklos ir olimpinę vėliavas. Po sugiedoto olimpinio himno buvo pristatytos veiklos. Ketvirtokas Gaudvydas savo pareigas perdavė naujai išrinktam olimpiniam talismanui pirmokui Nagliui.  Mokytoja Gintarė Vinciūnienė paskelbė, kad šiandieną minėsime dieną be automobilio vieni keliausime   dviračiais, kiti organizuos paspirtukų varžybas, treti mokysis keliauti su šiaurietiškomis lazdomis, neturintys priemonių keliaus pėsti dviračių takais su mokyklos daina ir mokyklos olimpiniu himnu.

Važiuojantys dviračiais galėjo pasirinkti trys maršrutus. Ilgiausią maršrutą įveikė mokyklos direktorė Birutė Prasauskienė, 4 c klasės mokiniai Lukas Zujevas, Konstantinas Stankus, Augustė Vitkauskaitė, Karolis  Šipaila. Netrumpą trasą įveikė ir mokytojos Ilmos Budnikienės 3b klasė, kuriai vadovavo Vadimo Jacenko tėvelis  ir Gabrielės Gudaitytės  mama. Kilniai dviračiais važiavo ir vieni kitiems pagalbą teikė mokytojos Leonardos Šimonienės 2b klasės mokiniai ir tėveliai.

Šiaurietiškomis lazdomis keliauti mokė mokytoja Daiva Puišienė.  Važiuojančius paspirtukais lydėjo  ir  varžybas pravedė mokytojos Jolita Skulčiuvienė ir Jurgita Galackaitė

Pėsčiųjų koloną dviračių takais su daina  vedė mokytojos Ina Sipavičienė, Nijolė Gansiauskienė ir Inga Osauskienė . Visus lydėjo gera nuotaika ir puikus rudeniškas oras.

Renginiai buvo labai naudingi, subūrė mokyklos bendruomenę, skatino tėvelius kartu  turiningai praleisti laiką su savo vaikais, į mokyklą mokiniai ir jų tėveliai  atvyko ekologiškomis priemonės. 

Parengė    direktorė Birutė Prasauskienė

Skip to content