Menu Close

2016-12-14 Tėvų aktyvo šventinis vakaras „Sušildykim sielas“

Mokykla ir šeima siekia bendrų tikslų, iš kurių svarbiausias – išugdyti jauną kūrybingą asmenybę, savo šalies patriotą. Tėvų įsitraukimas į mokyklinę vaiko veiklą daug prisideda prie atžalos sėkmės.

Artėjant gražiausioms metų šventėms  mokyklos direktorė Birutė Prasauskienė  ir tėvų organizacinė grupė sukvietė aktyviausius tėvelius į šventinį vakarą, kurį vedė mokyklos tėvų aktyvo pirmininkas Dmitrij Teslenok, nariai: Egidijus Chamanskis, Gintarė Kaminskienė, Jolanta Jarukienė. Šventiniame vakare buvo įteiktos nominacijos, kurias garbingai įteikė Kalėdų Senelis, žaidėme linksmą dovanėlių apsikeitimo žaidimą, buvo atliekamos karaokė dainos, vaišinomės garuojančia arbata bei kava, kalėdiniu saldumynu, sušildėme vienas kitą šypsenomis, jautriu žodžiu.

Tikimės, kad įdomiai ir naudingai praleistas laikas paskatins tėvelius dažniau praverti mokyklos duris. Bendravimas, buvimas kartu mažina atotrūkį ir susvetimėjimą tarp mokyklos bendruomenės narių. O šeima ir mokykla juk yra dvi svarbiausios vaiko ugdymo institucijos.

Dėkoju visiems už organizavimą ir puikią nuotaiką!

 Kvietimas

Nominacijos

Mokyklos direktorė Birutė Prasauskienė

Skip to content