Menu Close

2016-12-16 Respublikinis šeimų koncertas Šiauliuose “Man labai patinka Kalėdos”

Šiaulių sanatorinio lopšelio-darželio “Pušelė” bendruomenė, kartu su socialiniais partneriais, organizavo 6-ąjį Šeimų kalėdinių dainų koncertą, kuris įvyko 2016 m. gruodžio 16 d. Šiaulių koncertų salėje  “Saulė”. Renginį vedė sanatorinio lopšelio-darželio “Pušelė”  direktorė Florina Varkalienė. Koncerto klausėsi gausybė šiauliečių šeimų, seneliai iš Rėkyvos savarankiško gyvenimo namų, žmonės iš  įvairių draugijų.

Šiemet į respublikinį koncertą  “Man labai patinka Kalėdos” rinkosi gausybė Šiaulių miesto, Tauragės, Jonavos, Mažeikių ikimokyklinių įstaigų ir  mokyklų vaikų su savo tėveliais. Mažuosius dainininkus ir jų šeimas šiemet pasveikino vyskupas, palinkėjęs abipusės meilės ir vaikams ir tėveliams, miesto meras pasidžiaugė, kad  vyksta tokie spalvingi renginiai.

Mažieji dainininkai nebuvo vieni scenoje: dainavo, muzikavo, kūrė šokius su tėveliais, mamomis, močiutėmis, seneliais,  sesėmis ir broliais. Šeimų Kalėdinių dainų koncerte dainavo ne tik šeimos, bet ir darželinukai su savo auklėtojais. Kasmet metams baigiantis šventinį koncertą organizuoja Šiaulių miesto Švietimo skyrius ir lopšelis darželis “Pušelė”.

Mūsų mokyklos muzikos mokytoja Ina Sipavičienė su savo dukrele Vanesa bei mama ( mokyklos direktore Birute Prasauskiene) dalyvavo šiame nuostabiame šeimų koncerte su daina „Paragauk Kalėdų“. Kiekviena šeima buvo trumpai ir linksmai pristatyta. Kiekviena dalyvių šeima buvo apdovanota rėmėjų dovanomis ir padėkos raštais.  Pedagogams, padėjusiems paruošti dalyvius pasirodymui,  išduoti  Šiaulių miesto švietimo centro pažymėjimai.

Parengė muzikos mokytoja Ina Sipavičienė

 

 

 

Skip to content