Menu Close

Rugsėjo pirmoji

Suskambo Rugsėjo 1-osios skambutis. Šis ruduo, šis rugsėjis neeilinis. 25-ąjį kartą minime mokslo ir žinių dienos šventę Jonavos pradinėje mokykloje.

Rudenėjantys lapai vėl sukvietė moksleivius pradėti naujus mokslo metus. Kai kam Rugsėjo 1-osios skambutis šioje mokykloje skamba 4-ąjį, paskutinį kartą, tuo tarpu, kitiems tai tik graži pradžia.

Gražioji mokslo pradžios šventė suburia į vieną vietą visą mokyklos bendruomenę. Kiekvienas gali išsakyti savo lūkesčius ir tikėtis, kad šiais metais mokslo rezultatai pradžiugins visus.

Rugsėjo pirmosios rytmetis mokykloje prasidėjo šventine pamoka klasėse. Kiekvienas mokinukas norėjo pasveikinti mokyklą 25-ių metų sukakties proga ir su tėvelių bei mokytojų pagalba gamino šventines vėliavėles su mokyklos atributika. Iš daugybės vėliavėlių kieme buvo sudėliotas mokyklos gimtadienio skaičius. Džiaugiamės, kad mūsų rugsėjo pirmosios šventėje dalyvavo Erlandas Andrejevas Jonavos r. savivaldybės tarybos narys ir Saugaus Eismo Komiteto pirmininkas. Erlandas Andrejevas perdavė Jonavos pradinei mokyklai 25 metų sukakties proga Lietuvos Respublikos Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus dovaną- paveikslą. Sveikinimo žodį visiems tarė Jonavos pradinės mokyklos direktorė Birutė Prasauskienė, mokyklos tarybos pirmininkė Edita Ruckienė, 1b klasės mokinio mama Aušra Jakimavičienė ir visiwems vaikams saugaus kelio linkėjo Jonavos rajono policijos komisariato prevencijos skyriaus viršininkė Gileta Kisielė. Mokiniai džiaugėsi ir atminimo dovanėlėmis-atšvaitais.

Džiaugiamės gražiais, linksmais mokinukais, saulėtu oru ir labai džiaugiamės papuošta mokykla ir saldžiomis mokyklos gimtadienio dovanėlėmis. Esame dėkingi:
MB „ Spinduliukas“ šventinės atributikos parduotuvės savininkei, 2a klasės mokinio Leonardo mamytei Skaistei Bapkauskienei, už pagalbą ir papuošimus, Jonui ir Gintarei Kaminskams , 2b klasės mokinio Jurgio tėveliams už materialinę paramą, skirtą mokyklos gimtadieniui.
Po linksmojo „ Linksmųjų meškiukų“ šokio visi mokinukai pasivaišino saldžiomis mokyklos gimtadienio vaišėmis.

Parengė Jonavos pradinės mokyklos pavaduotoja ugdymui Jolita Skeirienė

Skip to content