Menu Close

2015-10-12  3a – Sveikuoliškiausia mokyklos klasė

Jonavos pradinėje mokykloje, įgyvendinant sveikatos stiprinimo programą ,,Būsiu sveikas’’,  vykdomas Sveikatiados klasės konkursas. Klasių veiklos vertinamos pagal sutartus vertinimo kriterijus ir skiriami taškai.

Susumavus praėjusių mokslo metų rezultatus, mokyklos Rugsėjo 1-mosios šventės metu, buvo paskelbta klasė nugalėtoja. Antrus metus iš eilės sveikuoliškiausia mokyklos klase tapo 3a klasė ir buvo apdovanota mokyklos įsteigtu prizu – kvietimu praleisti dieną pramogų, sporto ir  laisvalaikio  centre –  ,,Ridikiukas’’.

Džiaugiamės, kad mūsų klasės bendruomenė aktyviai sportavo ir dalyvavo klasės, mokyklos ir rajono sporto bei sveikatingumo  renginiuose. Aktyvūs buvo visi mokiniai ir jų tėveliai.

3a klasės mokiniai ir mokytoja dėkoja tėveliams ir močiutėms už tai, kad aktyvūs buvo įvairiose  veiklose, drauge su mokiniais noriai visur dalyvavo. Ačiū Jums!

Klasės bendruomenė dėkoja  mokyklai už įsteigtą įspūdingą prizą.

Spalio 8d. 3a klasė linksmai praleido laiką ,,Ridikiuke’’: žaidėme, šokome, dainavome, sportavome. Buvo labai smagu. Kartu su mumis buvo ir mus atlydėję tėveliai.

Turiningai praleistas laikas padovanojo daug teigiamų emocijų, uždegė dar didesnį norą aktyviai sportuoti, stiprinti savo sveikatą bei gilinti žinias apie sveiką gyvenseną.

Įprotis sveikai gyventi  – neįkainuojamas ir visam gyvenimui!  

Parengė 3a klasės mokytoja metodininkė Odeta Balckienė

Skip to content