Menu Close

2015-12-10 „2014–2015 m.m. Lietuvos sportiškiausia mokykla“ apdovanojimai

 

Gruodžio 10 d. į Vilnių suvažiavo būrys sportiškiausių Lietuvos mokinių ir mokytojų – kino centre „Vingis“ vyko konkursų „2014–2015 m.  m. Lietuvos sportiškiausia mokykla“ ir „Geriausių Lietuvos kūno kultūros mokytojų penketukas 2015 m.“ nugalėtojų apdovanojimo šventė.

Konkursų nugalėtojus sveikino Švietimo ministrės patarėjas Ritas Vaiginas, perdavęs ir pačios ministrės Audronės Pitrėnienės sveikinimo žodžius:“  Ačiū, kad kartu su mokiniais kuriate sportišką mokyklą ir sveiką ugdymo aplinką. Jūs labai prisidedate prie mūsų šalies vaikų fizinio aktyvumo ugdymo ir geros sveikatos užtikrinimo, ugdote būsimus šalies sporto talentus…“ Mokinius ir mokytojus taip pat sveikino bei jų pasiekimais džiaugėsi Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė ir Kūno kultūros ir sporto departamento prie LR Vyriausybės generalinis direktorius Edis Urbanavičius, Lietuvos olimpinės akademijos prezidentas dr. Artūras Poviliūnas, Lietuvos sporto universiteto sporto edukologijos fakulteto dekanas doc. dr. Arūnas Emeljanovas. Šiemet konkurse dalyvavo 49 mokyklos, iš jų išrinktos 5 sportiškiausios pradinės mokyklos ir mokyklos–darželiai, 5 pagrindinės mokyklos ir progimnazijos bei 5 vidurinės mokyklos ir gimnazijos. KONKURSO „2014–2015 M. M. LIETUVOS SPORTIŠKIAUSIA MOKYKLA“ NUGALĖTOJAI:

Pradinės mokyklos ir mokyklos-darželiai

  1. Radviliškio r. Baisogalos mokykla-darželis
  2. Širvintų pradinė mokykla
  3. Jonavos pradinė mokykla
  4. Molėtų pradinė mokykla
  5. Šiaulių Centro pradinė mokykla

 Konkursų nugalėtojams įteiktos padėkos, organizatorių įsteigtos dovanos ir piniginiai prizai 200 eurų. Mokiniai stebėjo kino filmą „Mažasis princas“.

Mokyklą atstovavo: Kornelija Laninaitė4 c kl.  DanilasZdancevičius , Artūras Černeckis 4 d kl., Nedas Kulikauskas, Alanas Pelivanov, Airidas Laurinavičius, Emilijus Pameditis,  Germantė Pacevičiūtė,  InetaSemionovaitė, DomilėČelkonaitė 3 a klsės mokiniai, mokytoja metodininkė Odeta Balckienė ir direktorė Birutė Prasuskienė.

Raštas

Parengė   direktorė   Birutė Prasauskienė

Skip to content