Menu Close

2016-03-11 Sportininkų apdovanojimo šventė

XXVII BĖGIMO „OBELIKSKAS  A. KULVIEČIUI – JONAVA“, TRASOS ĮVEIKIMO „MES ŠVENČIAME LIETUVOS NEPRIKLAUSOMYBĖS ATKŪRIMO DIENĄ KARTU, JUNKIS IR TU“ SPORTININKŲ APDOVANOJIMO ŠVENTĖ

Šias metais teko garbė mūsų mokyklos 4 b klasės mokiniams, dalyvauti Jonavos kūno kultūros  ir sporto centro  renginyje, skirtame Kovo 11 Nepriklausomybės atkūrimo dienai.  Jonavoje kovo 11-ąją jau dvidešimt septintąjį  kartą vyko bėgikų šventė.  Gilias tradicijas turintis bėgimas  „Obeliskas A.Kulviečiui – Jonava“, sukviečia daugybę bėgimo entuziastų iš visos Lietuvos, kad ne tik paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, bet ir pabūti bendraminčių draugijoje bei save išmėginti šiame bėgime.

Po įveiktų trasų visi sportininkai susirinko į sporto centro salę. Mūsų ketvirtokai savo daina  „Mano vardas Lietuva“ pasveikino visus susirinkusius į sportininkų apdovanojimų šventę. Juos parengė vyresnioji muzikos mokytoja Ina Sipavičienė.  Pasidžiaugti savo vaikais sugūžėjo ir tėveliai bei klasės mokytoja metodininkė Vladonė  Šimonytė.

Parengė muzikos vyresnioji mokytoja Ina Sipavičienė

Skip to content