Menu Close

Tarptautinis eTwinning projektas “Postcards around the world” (“Atvirukai aplink pasaulį”)

Kovo mėnesį neformaliojo anglų kalbos užsiėmimus „Hello“ lankantys 3a ir 3b klasių mokiniai (M. Lankelis, K. Karkalaitė, M.Tauginaitė, M.Kumponaitė, N.Grinskis, M.Sviščevskis, M. Zinkevičius) vadovaujami būrelio vadovės- anglų k. mokytojos Jurgitos Galackaitės prisijungė ir vykdė tarptautinį projektą “Postcards around the world”.

Jo metu mokiniai gaudami atvirukus iš įvairių projekte dalyvaujančių šalių mokyklų turėjo galimybę geriau pažinti įvairias šalis, o siųsdami atvirukus tarptautiniams partneriams, kartu pasidalinti ir  savo gimtosios šalies grožiu, tobulinti rašytinio teksto (skaitymo) supratimo bei rašymo kompetencijas ir strategijas, įtvirtinti ir plėsti žodyną.

 Šiame  projekte dalyvavo 43 mokyklos iš 11 skirtingų šalių: Serbijos, Lenkijos, Rumunijos, Graikijos, Portugalijos, Turkijos, Italijos, Ispanijos, Jungtinės Karalystės ir Lietuvos. Projekto metu išsiuntėme atvirukus 10  užsienio šalių, jų sulaukėme net  iš 9 projekte dalyvaujančių  valstybių: Lenkijos, Ispanijos, Belgijos, Italijos, Rumunijos, Suomijos, Latvijos, Portugalijos ir  ypač daug iš Turkijos.

Postcards certificate

Anglų k. mokytoja Jurgita Galackaitė

Skip to content